Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J89a65r26a 63R45a86n10k

20. 10. 2016 3:02

Nehledejte za tim zadnou konspiraci, zatrhla mu to ambasada Exuadoru. jinak o tom bylo dost na BBC a CNN.

WikiLeaks: Assange's internet link 'severed' by Ecuador ...

http://www.ctvnews.ca/world/wikileaks-assange-s-internet-link-severed-by.

0 0
možnosti

Reagujete asi na jiný problém. Zde jde řeč o tom, že v raních hodinách na Idnes vyšel článek o tom, že mladí američané by raději zvolili armagedon (zničení Země asteroidem) pokud by si mohli tedy vybírat, než by volili Trumpa nebo CLINTONOVOU. Tento článek nezmizel z internetu obecně a je jinde k přečtení, ale idnes ho nejdřív "vystavila" a pak nahradila jiným o wikileaks, tedy blogerka naznačuje, že jí k tomu někdo nebo něco vedlo a že Idnes nereaguje na dotazy stran tohoto. O odpojení Assange od internetu to není, i když i to je zajímavé téma. Prý za tím je Goldman Sachs a Ekvádorské zlato, které prý Ekvádorci prodali GS, ale oficiálně to vydávají za "uschovu" a nyní prý GS přitlačil na Ekvádor, aby s tím Assangem něco udělali nebo to GS taky "leakne" a voliči v Ekvádoru budou na svou vládu naštvaní, neb jim lhala že zlato dál vlastní... ale jak říkám to je jiná story.

3 0
možnosti
Foto

Podle toho, co jsem vygoogloval se jednalo o článek ČTK.

0 0
možnosti

Máte pravdu, také jsem to četl a nyní mi to přesměruje na vámi zmiňovaný článek o Clintnové a wikileaks....

0 0
možnosti
Foto

Ale o té nechuti ke Clintonové i k Trumpovi přece v článku píší: "Agentura Reuters ve středu informovala o volebním průzkumu názorů osob mezi 18 a 35 lety. Z něj vyplývá, že mladí Američané jsou tak nespokojeni s nabídkou prezidentských kandidátů, že podstatná část z nich by raději nechala zeměkouli zničit meteoritem, než aby se do Bílého domu dostali Hillary Clintonová nebo Donald Trump."

Zdroj:http://zpravy.idnes.cz/americka-mladez-nechce-v-bilem-dome-trumpa-ani-clintonovou-pn3-/zahranicni.aspx?c=A161019_061438_zahranicni_san

1 0
možnosti

Budu první, kdo přidá příspěvek :-) - prima článek R^

6 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1925x
Blog založený na subjektivních názorech o zdánlivě reálných věcech. 

Pokud se chcete na něco zeptat, napište: aneta-machova@email.cz. Upozornění - od jisté doby nediskutuji ve veřejné diskusi, pouze soukromě, díky za pochopení. 

Seznam rubrik