Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak pošle Německo ty problémové do východních zemí? To jsou nějaké balíky, které lze posílat? A my je přece nemusíme přijmout. Vždyť oni tady nechtějí ani být.

0 0
možnosti
VS

Vždyť nás všichni stále přesvědčují že vyděračům se nemá nikdy ustupovat.

0 0
možnosti
RS

Jeste bych dodal jeden fakt.  Syrie je jedna z nejhustej obydlenych zemi na Blizkem Vychode. V roce 1938 bylo v Syrii 2.5 milioniu obyvatel. V roce 1970 jich bylo 21 milionu. Je otazka jestli se Syrane nerozmnozuli rychlej jako emigruji. Toto je podstata problemu, zbytek jsou jen nasledky.

6 0
možnosti

Vaše analýza je docela nezávislá na skutečnostech. Což je u analýzy docela i problém :-)

Jeden z největších německých zájmů nikdy nebyla nezávislost, ale vždy integrace. Dříve násilná, teď nenásilná za pomoci EU.

Německo se určitě nestane USA Evropy. Mají tam příliš silné odbory. Také mají problémy s kvalifikovanou pracovní silou, což jim přistěhovalci nevylepší.

Jak si představujete sankce a nebo nucené přesidlování?

4 0
možnosti
Foto

Na více místech jsem četl, že Německo bude potřebovat několik set tisíc pracovníků, aby udrželo hospodářský růst, ale také jsem narazil na informaci, že pouze 7% imigrantů za minulý rok, našlo práci. Ostatní jsou na podpoře.

Je to záhadou, když pokračuje robotizace v průmyslu, hledají se vzdělaní pracovníci, těch nevzdělaných se zdá být stále dost, hledají se zkušení řemeslníci, pochybuji, že takoví mezi imigranty jsou, navíc jejich pracovní tempo se středovýchodní náturou nebude asi kompatibilní s požadavky trhu, takže tedy je záhadou, co ti imigranti vlastně budou dělat, pokud se především nemají stát voliči jednotného, časem i hnědšího evropského etnika za peníze vybraných od zbytku práci a systému navyklých původních obyvatel.

12 0
možnosti
SB

Myslím, že situace se netolik kazí každým dnem, že otázka sankcí je zcela nepodstatná. Když se zhroutí evropský systém jako celek, tak už sankce tak jako tak nebudou na pořadu dne.

Příměr: Dokud můj barák stojí, mohlo by mě poškodit, kdyby dodavatelé vody nebo energií mě odstřihli od svých služeb. V okamžiku, kdy se zhroutí můj barák, ale kdy se zhroutí i elektrárna, která mi dodávala proud, a vodárna, která mi dodávala vodu, již není podstatné, zda příslušné instituce i oficiálně prohlásí, že na Slavomíra Beneše vyhlašují emgargo.

8 0
možnosti

Dovolil bych si citovat:

Byli jsme před Rakouskem

Budeme i po něm.

7 0
možnosti
MR

Pak to bude ale další Mnichov. Zde je podobná situace jako v 30 letech kdy na místo hnědé ideologie je zde multikulturní pseudohumanismus ... .

Daladier a Chamberlain taky věřili ve svoji ideu a dopadlo to Mnichovem, okupací Francie a bitvou o Anglii.

Dnes v tom je i další odstín a to regrese do konce 80 letech, kdy se rozpadla východní blok a západní státy převzaly kormidlo v obavě neopakování další Jugoslávie.

Tím jsme se vlastně nikdy nepostavili na vlastní nohy a dnes je to západ jež je ... .

Tak či tak vývoj ekonomiky musí být poznamenán světovým exodem a rozpadem světové globalizace na světová centra a bude zde muset nastat určitá transformace.

Naše hlavní podstata je podporovat Visegrad a vytvořit nové Evropské centrum jež bude po vlastní ose řešit společně exodus a stav jež vyjde ze zaslepenosti západu.

Zde by to bylo vlastně druhé Mnichovské selhání ... .

8 0
možnosti

https://www.youtube.com/watch?v=lvg7lRsCVJ8 moje oblíbená na tohle téma.

"time of choosing" Ronald Reagan 1964, prezidentská kampaň Barryho Goldwatera.

my teď neustupujeme komunismu (ten už bohužel v Bruselu je) ale bojujeme s appeasmentem vůči islámu.

1 0
možnosti
MK

JAK konkrétně by Němci posílali své problémové lidi na východ? A CO by tyto lidi u nás mohlo držet a zabránit jim v eventuálním návratu zpět do Německa?

1 0
možnosti
Foto

v okamžiku, kdy se Germáni začnou snažit někoho žít tam, kde si to nevybral, naprosto zásadně zpochybní Schengen a bude to jen další kamínek do mozaiky nedodržování vlastních pravidel. Proč být ve spolku, který byrokratickou cestou vymýšlí stále nové na nové kraviny, neslučitelné s běžným životem, když pak stejně pro nikoho neplatí a nikdo je nehodlá dodržovat?

5 0
možnosti
Foto

oprava: ..někoho nutit žít tam....

0 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1925x
Blog založený na subjektivních názorech o zdánlivě reálných věcech. 

Pokud se chcete na něco zeptat, napište: aneta-machova@email.cz. Upozornění - od jisté doby nediskutuji ve veřejné diskusi, pouze soukromě, díky za pochopení. 

Seznam rubrik