Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Situace je taková proto, že zdravotně to výjimečné riziko není. Bude asi stejné jako u ostatních běžně chytitelných viroz. Pro lidi neschopné si i po měsících něco zjistit : i neprivilegovaná respirační viróza vám může způsobit druhotnou vážnou bakteriální infekci, spustit nevylečitelné autoimunitní onemocnění jako RS, lupus apod., zabít člověka na chemoterapii člověka na jipce anebo zničit srdeční sval. Covid je teď už jen politika. Gratuluji autorce, že sice agituje, ale přesto je připravena dělat ze sebe šaška dál. To jí nedošlo, že hygienu ani zdravotnictví její problémy nezajímají, protože z nich neplyne žádné nebezpečí kromě mediálního lynče?

11 3
možnosti
ZD

Souhlas. Vylila si dušičku - budiž. Šaškovství je v tom, že od toho zamíchala politiku.

0 3
možnosti
TZ

Kromě agitky na konci fajn článek...

12 1
možnosti
JR

J63a94n 39R51i56c85h15t55e72r

10. 9. 2020 10:15

Jaké agitky? Agitka by to byla, kdyby autorka zmínila nějakou konkrétní stranu (nebo hnutí)

1 1
možnosti
MS

Mám stejnou zkušenost. Právě tento liknavy přístup odpovědných lidi a uradu je příčinou vysokého počtu nakazenych.

4 0
možnosti
BD

Souhlas. S čím? Věřím popsané zkušenosti i nadpisu. Jen ty závěry jsou jaksi zcestné...

Nějak si někteří lidé dávají rovnítko mězi vláda a hygiena... Zapomínají, že vlada (jakákoli a je jedno jestli vláda ANO nebo NE) má jen omezené možnosti vyměňovat lidi... a změnit desetiletý zaběhaný systém úředníků - "skoro nic nedělám a občas zajedu někoho zkontrolovat a sprdnout" je téměř nemožné. Naučit tyto lidi efektivní práce s počítači...? Proč, když to do teď dělali vše ručně. Že tady nemáme kvalitní trasování? Že chytrá karanténa je vlastně úplně blbá? Ale to přeci bylo jasné už od začátku. Buď budeme mít soukromí a svobodu a nebo dokonalé trasování kontaktů... Zvolili jsme kočkopsa a nyní se divíme, že nemáme ani jedno pořádně... Že nemáme zavedené PC systémy? Za celých 30 let na to kašlala jedna vláda za druhou... Nevím, možná tahle někdy i chtěla, ale pak přišli někteří, že je potřeba zrušit krizový stav. OK ale pak se zakázky zadávají standardně - čti standardně dlouho, standardním kamarádům, standardní cestou... (ne že by v krizi kamarádi vymřeli...)

Smutné je, že opozice jen poštěkává... Nikde se neobjevily před nařízením vlády společné požadavky opozice - roste počet nakažených požadujeme..., ale nyní se semknou, aby řekli "vláda to zase podělala (pojďte zvolit nás)..."

Jak já to ANO nesnáším. Jo dělají to fakt dost blbě... Jenže kdo z opozice to dělá líp?... (Slíbit se dá vše. Říct, že se to mohlo udělat jinak a líp, jde pokaždé... ) A ani ten článek neporadil... ;-)

3 0
možnosti
JB

J67a73n 76B51u86r73i28a72n

10. 9. 2020 10:04

O problému zvaném Covid se ví někdy od začátku roku. A co tedy vláda za 8 měsíců udělala? V podstatě nic. Jen se marketingově chlubí, jak všechno zvládá.

A tady vidíte, jaká je skutečnost.

1 0
možnosti
Foto

Nojo...otrávenost. Jak říkám...udělám pro bližního cokoliv, přizpůsobím se, kvůli jeho strachu ze mne to udělám. Splním. Udělám vše nařízené. Ale nikdo ať si moje svědomí nebere jako berli k tomu se zviditelnit a nikdo nechť mi nezakazuje si o lecčems myslet své. Nakonec jaký je výstup? Že vsichni...99procent roušky nosí. Nadávají mnozí, ale plní půl roku vše. Takze o co jde? Hmm? Že ti vsichni nabádači na sítích mají poněkud podivný vztah ke svobodě myslenek, které reálně viděno zahaleny reálně a poctivě v rouškách, nikomu neublíží. Jestlize v parku vynadám vládě do hlupců, ale budu davem procházet v roušce a odjedu v ní i metrem, chovám se zodpovědněji, jak mastní vládní náčelníci z veselice nad nebohým prasetem. Čili otrávenost pochopitelná.

1 1
možnosti
ER

E41v34a 14R60o36s68o30v33á

10. 9. 2020 9:43

Vyborne napsano. Kdyz ctu, co se v CR deje a jak to je vsechno nesystematicke a jaky je v tom bordel, tak jsem uprimne rada, ze bydlim v zahranici.

2 1
možnosti
ZD

Strašně nám tady podobní chybí ! Proto to tak vypadá.

0 0
možnosti
AK

Takže se z toho článku vlastně vyklubala protivládní Agitka

5 6
možnosti
PK

A zcela oprávněně. Proti těm lžím, chaosu a populismu se mlčet fakt nedá!

1 0
možnosti
VB

No mám z rodiny podobnou zkušenost. Jen nechápu. Když už jste měla negativní test, tak jste splnila občanskou povinnost pondělním oznámením na hygienu. Proč jste se dál namáhala? Proč Vás potom znovu testovali?

Nechcete tam dát datumy, aby byla jasná posloupnost.

4 0
možnosti
VK

Je mi líto, ale blog bych pojmenoval spíš "Jak jsem zpanikařila". S nakaženým ve svém okolí jsem se setkal několikrát a taky mě ze začátku chytla panika. Napadalo mě, že bych měl jet na test, že si ho zaplatím...a nejlepší bylo na pár dní minimalizovat kontakty a čekat. Voláním po všech čertech člověk nic nevylepší, naopak skutečně zatíží úplně všechny a často úplně zbytečně.

Že nefunguje trasování je na druhou stranu bohužel realita.

1 4
možnosti
ZD

Respektuji závěry z Vašich vlastních zkušeností. Sám je nemám a tak nemohu tvrdit do jaké míry je to náhoda nebo typický stav.

Jen mne mrzí, že jste popisný blog nedokončila stejně popisným - t.j. konkrétním - pojmenováním subjektu, který budete volit. Subjektu, který zaručí vše to - co očekáváte. Při vší úctě a respektu je to takto nedokončené jen nevýrazným výkřikem. "Pochlapíte" se? Za případnou odpověď předem děkuji.

8 5
možnosti
VB

Netřeba, stačí volit kohokoliv (kromě okamůristů, komoušů a trikolóristů), kdo s tímhle hambincem nemá nic společného.

3 3
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1925x
Blog založený na subjektivních názorech o zdánlivě reálných věcech. 

Pokud se chcete na něco zeptat, napište: aneta-machova@email.cz. Upozornění - od jisté doby nediskutuji ve veřejné diskusi, pouze soukromě, díky za pochopení. 

Seznam rubrik