Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

to jsou neskutecny plky! diky za jejich zverejneni - ke mne se takove slohove prace nedostanou a fakt jsem neveril, ze napsat a rozesilat takovy kraviny je mozny

6 0
možnosti
MR

Doba to vyřeší možná tak, že určitá skupina lidí vytvoří či rozvine tzv. umělou inteligenci na svobodné platformě, jež bude umět pracovat jak s obsahem internetu, různých archivů, zpráv, historie, mediálním prostorem ... a dle určitých algoritmů ověřovat validitu, zdroje, a skryté významy ... Osobně jsem za to aby zde něco podobného vzniklo ...

1 1
možnosti
Foto

:-)R^Vážená autorko, stydím se. Je mi trapně. Musel jsem chvíli počkat na reakce jiných. Omlouvám se za nedostatek fantasie. Nebyl jsem si jist, jestli jste to myslela vážně. Ale zdá se, že ano - že ten citovaný text je autentický. Pro mne z toho plyne, že situace je mnohem horší než jsem se domníval. Metody minulého režimu jsou tedy přítomny v celé své sprosté sviňské nahotě. Ale politické vězně nemáme, to je pravda.

7 0
možnosti
PB

Karma. Dobře jste pojmenovala: internetová gramotnost pro seniory. U nich totiž platí více než jinde ono staré: kdo dřív přijde, ten dřív mele. Pokud tedy budou číst jako první fake o tom, že ČEZ povinně odvádí 5% zisku na financování US armády, už jim to v hlavě zůstane a ostatní zprávy s tímto příbuzné budou rozlišovat na základě tohoto. 40 let nás komunisti drželi v nevědomosti a vědět něco víc než ostatní byl bonus navíc, přidaná hodnota. A proto se i tyto řetězové hoaxy tváří, jako že nám vláda stále něco zamlčuje a toto je tajná pravda. Tajná, tedy pravdoucí než jiné informace. A od toho se také odvíjí to povinné přeposílání. Přeci kdo by nechtěl přiložit ruku k dílu v odboji za záchranu republiky, že?

8 0
možnosti
LV

Taky mi takové věci občas někdo pošle. Přemýšlím, zda to není na trestní oznámení pro šíření poplašné zprávy. Ale ono jim asi právě o to jde. Je to laciná publicita a navíc se cítí být disidenty. Aspoň teď, když se to může a když za se komančů báli i nepřihlásit se do Pionýra.

4 0
možnosti
Foto

Kdo za tím stojí, asi v kyberprostoru není možné zjistit. Ale měl by za to sedět. Nebo klečet.

1 0
možnosti
Foto

Je chybou, že jste použila pojmenování "Pitomio" Ze zdánlivé analýzy je rázem jen pamflet, protože je zcela jasně vidět, že autorka není nezaujatá.

15 7
možnosti
Foto

Mějte trochu pochopení. Ze stejné partaje vzešel i člověk střežící naše bezpečí. Osvědčil se tím, že varoval před katastrofou hrozící lidstvu. Katastrofou, jež by mohla poničit těla miliard obyvatel planety. Jak byste takového nadšence přezdíval? Chytrýn? Mikrovlnka? Ono totiž čeho je moc, toho je někdy chucpe.

0 0
možnosti
JK

Považuju tento blog za naprostou zoufalost a je mi zle... Odhaduji, že kdyby slečna žila ve svém současném věku v padesátých létech, byla by z ní byla naprosto fanatická svazačka. To jsou paradoxy. A jen tak na okraj - i ten "pitomio" jak píšete, má jméno - jmenuje se Okamura. Ale to je ten fanatismus holt, no.

16 13
možnosti
LV

A o fanatismu Vy víte své, že? Nebo Vám je zle z jiného důvodu?

4 3
možnosti
MR

Mladé generace mají ideály i konspirace, starší generace zase zkušenosti a hodnoty. Navíc mají rozvinutý cit pro tzv. časovou stopu, jinak řečeno co se zde dělo a rozvíjelo v minulosti.

8 3
možnosti
LV

Hlavně ta tzv. časová stopa, ta je důležitá. Co se zde dělo a rozvíjelo v minulosti. MMCh - tzv. časová stopa, to je Váš termín, nebo jste na něj narazil někde v literatuře?

2 0
možnosti
RJ

1) vyřazení Rosatomu bylo jen na zákaldě že se jedná o ruskou firmu, přitom by měla rozhodovat cena a kvalita práce, tedy zjevně politická objednávka a to je špatně

2) Brusel nám opravdu, na základě Lisabonské smlouvy, nutí určité věci. Jako třeba kvóty se kterými nesouhlasilo více zemí ale bylo to prosazeno Německem a Francií. Přitom ani tyto státy ty kvóty nedodržely.

3)Marakéšská dohoda je zlo. Doslova se tam píše o zvýhodnění žen (to pak není rovnost když je jedna strana zvýhodněna ne?), podpoře masové migrace mezi afrikou a evropou (moc lidí z evropy do afriky nechce ale obráceně jo).

A co je nejhorší, v podstatě jsme se zavázali podporovat projekty která jsou pro migraci a podporují migraci. A tady je jedno jestli jsou pro nebo proti, ale to že musíme podporovat další nové neziskovky.

Sám teda přemýšlím jestli si neudělat neziskovku na podporu migrace obyvatel Konga na jižní moravu.

Dodatek: jak nejlépe integrovat cizince? Dejte jim pocítit že nejsou ničím vyjímeční a prostě o nich nemluvte jako o cizincích.

Co ale dělá Marakéš? Podporu cizinců. Neboli nastěhují se dvě rodiny na vesnici. Jedna nedostane ani korunu a musí jít rodiče pracovat (jsou z Evropy). Druhá dostane příspěvky protože jsou z Afriky.

A to je špatně. protože vyčleňuje určitou skupinu lidí na základě jejich původu, to je prostě a jednoduše rasismus převlečený za humanismus.

16 6
možnosti
KT

Přesně, u nás na vesnici jsou už nastěhované dvě rodiny.

Jedna je naše a musí chodit pracovat, protože je z Evropy, ale ta druhá dostává příspěvky, protože je z Afriky.

Hnus!

Ale naštěstí jim dáváme pocítit, že nejsou ničím vyjímečným, a tak prostě o nich nemluvíme jako o cizincích.

Ale co délá Marakéš?

Podporuje cizince!

A do toho ještě ty kvóty!

Rosatom by Temelín dostavil nejlíp, za dvacet roků bychom ho už měli.

Fuj, chce se mi z toho všeho zvracet!

1 1
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1925x
Blog založený na subjektivních názorech o zdánlivě reálných věcech. 

Pokud se chcete na něco zeptat, napište: aneta-machova@email.cz. Upozornění - od jisté doby nediskutuji ve veřejné diskusi, pouze soukromě, díky za pochopení. 

Seznam rubrik