Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Já si ve 25 letech taky myslel, že jsem "dospělým" jen pro legraci, a že by se ti zaostalí staří dědci, co neumí telefonovat z mobilů, už měli klidit a přenechat svět nám, chytrým, mladým a progresivním. Možná taky jednou zjistíte, že umění využívat všechny funkce facebooku není kvalifikací pro vstup do politiky :-D A představa, že když něco umíte najít na Google nebo Instagramu, tak všichni přes 40 na vás budou koukat s obdivem hodným šamana indiánského kmene, je super, té se držte :-D

Rozhodně bych ještě zapracoval na stylistice psaného textu. To nemyslím nijak špatně, prostě je z toho článku znát, že větné konstrukce používáte dost krkolomně, což bych u absolventy VŠ už tolik nečekal. Namátkou: "Virtuální svět již neopanuje mladá generace", "výsostní právo", "mladí do 35 let by neměli lámat chleba" a podobně. O tvorbě souvětí a používání čárek ani nemluvím, na to jsem si i v balakářských a diplomových pracích už zvykl...

1 0
možnosti
JP

Mě by zajímalo, jak mladí a jejich znalosti sociálních sítí, mne, životem otrlého jedince, můžou strčit mrknutím oka do kapsy.

2 0
možnosti
Foto

Někdo již to tady napsal, zkuste naslouchat starším, počkejte s rychlými závěry a hlavně, nemyslete si, že internet, který Vám třeba pomohl studovat, je ten jediný prostředek k nabytí vědomostí.

Mám mnoho mladých vzdělaných přátel, dále těch, kteří mají šikovné české ručičky a jsou mezi nimi i takoví, kteří ještě nenašli své místo na slunci. Tápají, studují, mění školy a obory vzdělávání, jsou lechce ovlivnitelní a zranitelní.

Věřím, že i oni se jednou najdou a všichni dohromady budete generace, na kterou budeme my, dříve narození, pyšní.R^

1 0
možnosti
PP

Chtěl bych Vás Aneto uklidnit. Nikdo Vás nebere vážně nikoli kvůli Vašemu věku nebo třeba pohlaví, ale protože Vy konkrétně neumíte zformulovat žádnou konkrétní myšlenku. Z Vašeho mailu jsem pochopil jen to, že jsou mladí v politických diskuzích vysmíváni (stejně jako staří, nebo vysokoškolští profesoři či kterákoli jiná skupina), a to navzdory tomu že jste zběhlejší v ovládání sociálních sítí. Je to na blog dost?

0 0
možnosti
JO

Mám už něco málo přes padesát ale pracuji a stýkám se s mladými lidmi a jsem schopen se dívat na svět tak trochu i jejich očima a mám radost, když se přesto, že nemají dostatek životních zkušeností zapojují do veřejného života a zajímají se o to co se kolem děje. Nemají klapky na očích a nejsou svázáni těmi tzv. zkušenostmi jako my. Aneto, jen tak dál a nenechte se otrávit rádoby zkušenými staříky, ketří se tady v diskusi pode mnou hojně vyskytují. Držím Vám palce a přesvědčete co nejvíc svých vrstevníků aby se také zapojovali anebo alespoň chodili k volbám. Na rozdíl od těch zkušených jsem přesvědčen, že jestli se něco má změnit, tak hybnou silou změn budete vy, mladí.

2 0
možnosti
OU
JB

J18a71n 83B65í63l13ý

7. 3. 2018 14:29

tenhle váš blog ukazuje, proč by se do správy věcí veřejných měli zapojovat především lidé se zkušenostmi: dokážou rozlišit podstatné od nepodstatného a jako bonus bez vulgarit

2 0
možnosti
KL

piste dal, třeba to bude někdo cist.

0 0
možnosti
VL

...že znalostně jste na tom se sokem stejně, ne-li líp;-D;-D;-D

1 0
možnosti

Když bude někdo chtít, aby oponent v diskuzi sklapnul, použiji jakýkoliv argument. Sluníčkář, xenofob, dědek, děcko, čecháček, přivandrovalec, ... . Jen nechápu, proč si zrovna každá z těhle skupin bude myslet, že její členové jsou zrovna ti chudáci, kterým je ubližováno?

2 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1925x
Blog založený na subjektivních názorech o zdánlivě reálných věcech. 

Pokud se chcete na něco zeptat, napište: aneta-machova@email.cz. Upozornění - od jisté doby nediskutuji ve veřejné diskusi, pouze soukromě, díky za pochopení. 

Seznam rubrik