Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J60a89n 59F43r64o28l50í71k

27. 6. 2015 15:55

Přesný postřeh. Vůči neozbrojeným demonstrantům jsou za hrdiny. V Brodě se všichni pos.ali před pistolkou.

0 0
možnosti

"Vandas - řečník strhávající davy" ;-D

2 0
možnosti

Další nebezpečný fenomén islamizace Evropy a mlčení politiků. Pak se problému  uchopí tak nebezpečné skupiny jako je dělnická strana s neonacistickým myšlením a získá na tom hlasy. Proč to současná demokraticky zvolená politická reprezentace dovolí a proč migraci neřeší sama aktivně a v rámci demokracie ? 'Copak jim nevadí, že vytváří podhoubí pro ohrožení naší společnosti? Pátá kolona směrem do kremlu, pátá kolona vytvořená z přívalu muslimů a k tomu ještě vyšší volební preference pro neonacisty - to snad raději vycestovat, dokud je čas a být sám běžencem před tím, co politici naplánovali.

3 0
možnosti

Vycestovat ... :-/  

Tam, kde nemají podobné problémy, tam mají mnohem horší.

0 0
možnosti

trefila jste hřebíček na hlavičku  Policejně mediálního kartelu Policie dodává novinářům  témata "o čem psát", zato když je potřeba novinář "píše o tom co je potřeba" - třeba vyvolávání strachu , retušování policejních průserů....

3 0
možnosti

P78a16v66e85l 80K29u34r90a13l

27. 6. 2015 12:08

Policista v civilu je nesmysl. Něco takového by mělo existovat jenom v případě že soud dá předem explicitní svolení k nasazení takového člověka například do drogového gangu.

Jedine pokud by existovala takováto judikatura tak by měl mít policista právo (pouze v daném případě) konat v civilu.

Jinak nemá li uniformu neměl by mít žádné právo provádět jakékoliv zásahy které nemá právo provést běžný občan. Stejně tak by se k němu ani v případě svědectví o čemkoliv nemělo přistupovat jinak než k jinému občanovi.

nejhorší je že na platy těchle maskovaných provokátorů prachy jsou... ale když vám bude někdo v noci vykrát byt tak policajti řeknou "zamkněte se, a přijďte si to sepsat pro pojišťovnu"

že by přijeli ho zadržet aby s lupem neutekl je ani nenapadne (prý nemají na benzín aby přijeli na každé zavolání)

3 1
možnosti

policiste v civilu byli bezne nasazeni pred nejakym casem na demonstracich proti romskemu nasili - severni cechy, ceske budejovice.

o zadne drogove gangy samozrejme neslo, samozrejme nejen zasahovali, ale i provokovali.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS