Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AP
TH

Článek bez čtenářů , resp. bez zpětné vazby, je k ničemu.

 K tomu tu jsou diskuze. Sice někteří v nich často mluví z cesty, ale všeobecně jsou k užitku. Alespoň tady, i když taky není lehké najít svůj příspěvek, když ani nikde není jejich seznam...

A nebojte, někteří mají tu odvahu dotáhnout diskuze na Idnesu a Facebooku do reálné podoby...příklad za všechny je pan Konvička, který to z plkání na diskuzích dotáhl až na odevzdávání skoro 150 000 petice do rukou poslancům. Ale kde to začalo? Tady. Nikde jinde.

2 1
možnosti
Foto

Tondo, ano zpetna vazba je fajn .. ale uprimne, zde v diskuzich casto nejde o diskuzi jako takovou, mnohem casteji je to otazka prislusnosti k nejake skupine, ktera dava diskuterovi pocit, ze nekam patri. Podle toho se take diskuze ubiraji. Ten, kdo ma pocit, ze za sve kriticke komentare k nejakemu tematu sklizi uspech, prida na tvrdosti sve kritiky az za ramec logiky ci pravdy a mnohdy si tim ziska jeste vetsi "uspech". Pak uz ale ztraci prehled, kde je vlastne pravda ci jeji hranice .... momentalne u temat o islamu je to jiz za hranou na vsech frontach .. jsem zvedav, kam az lze z jake strany zajit a pritom vubec nic nevyresit ... jedinym vysledkem je totiz jen vyvolavani nenavisti mezi ctenari samotnymi ;-)

0 2
možnosti
Foto

;-D Napsala jste to pěkně čtivě.

Na ničí stranu se ale přidávat nemusíte, berte diskusi jako zábavu. Někdo hraje šachy, jiný karty no a další klábosí na netu. Člověk je holt tvor sociální, i když některé názory mohou působit poněkud asociálně. ;-)

6 0
možnosti
JP

J39a18n 78P11a56l49l35a69s

24. 6. 2015 18:41

Dobrý den, díky za článek. Možná je v něm nadbytek sarkasmu, ale záleží na každém, kolik ho unese.

Mě diskuse baví, vždy mě zajímalo pestré spektrum názorů, ale na pivo už moc nechodím, tak kde k nim přijít? Také se často najde někdo, kdo danému tématu rozumí víc než já, a proč se nepoučit? V neposlední řadě i typicky český (někdy hodně černý) humor. Mějte se fajn. J.P.

2 0
možnosti
EV

Your meme is bad and you should feel bad!

1 1
možnosti
Foto

Tlachání je k ničemu. No, kdyby bylo k něčemu, tak už je všechno vyřešeno a my netlacháme. Jak jednoduché! Na to nebylo třeba celý článek.

6 1
možnosti
JH

Mladá, krásná a úspěšná, že? Ostatní póvl je zbytečný, hlavně ať do ničeho nekecá. Je to naprosto jasný --- prostě slečinka nám naznačuje: nechte si sr--- t na hlavu. Díky za rady.

7 2
možnosti
Foto

Nikoliv, stačí přečíst blog oblíbeného autora a diskusi k němu, a jakékoliv náznaky komplexu méněcennosti mizí v dáli. A nejen mizí, moje sebedůvěra se navíc pěkně zvedne. ;-D

5 0
možnosti
MT

U blogů to ještě jde - krom toho, kvalita a tón diskuze se zhusta odvíjí od kvality a tónu blogu, takže blogeři by si na kvalitu diskuzí pod svými texty měli stěžovat obezřetně. Ale diskuze pod novinářskými články... to je panečku transcendentní zážitek:-) A té energie co v nich je ztraceno... kdyby šla využít, nepotřebujem další bloky Jetelína.

2 0
možnosti
Foto

Já se při čtení diskuzí naopak fantasticky bavím, málokterý televizní takzvaně zábavný pořad mě dokáže rozesmát jako verbální bitvy, které se rozpoutávají pod články, a občas jsou výživnější než samotný text, ke kterému se vztahují

zároveň si tak člověk udělá obrázek o tom, jak na tom jako národ vlastně jsme...což je sice možná spíš k pláči, jenže po přečtení tisíců komentářů jsem nejspíš už tak dementní že to nedokážu objektivně posoudit

10 0
možnosti
Foto

Já myslím, že paní, nebo slečna autorka nám všem chtěla naznačit, že krom ní jsme tady dementní úplně všichni...:-)

13 1
možnosti
Foto

Pane Bože, kam jsi to zas duši dal...8-o

2 2
možnosti
Foto

Tam, kam chodí vítr spát. Čím myslí muži i ženy?

0 1
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1925x
Blog založený na subjektivních názorech o zdánlivě reálných věcech. 

Pokud se chcete na něco zeptat, napište: aneta-machova@email.cz. Upozornění - od jisté doby nediskutuji ve veřejné diskusi, pouze soukromě, díky za pochopení. 

Seznam rubrik