Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Řekl bych, že v případě žen internetové diskuse nahradily tradiční pavlač a u mužů zase hospodu.

Já si raději pokecám v diskusích na Internetu, než klábosit v zakouřené hospodě.

2 0
možnosti
Foto

Nejhorší "diskuze" jsou na Deníku (Ke komentářům I. Hoffmana). Diskuze bez pravidel,  osobní napadání, anarchie... Rv

0 0
možnosti

Já se diskuzemi bavím, ale nikdy ne dlouho u jednoho tématu, zajímají mě zvláště všeználci, co se ke každému tématu jsou schopni vyjadřovat tak autoritativně, že přes to nejede vlak. Nemohou dělat celý den, než diskutovat, dá-li se to vůbec diskuzí nazývat. Karma.

0 0
možnosti

Cituji z článku: "Lidé se prostě nespokojí s pouhou informací, musí k ní dodat ještě svůj vlastní názor."

 

Možná jsem natvrdlý, ale řekl bych, že to je princip diskuse. Snad si autorka nepředstavuje diskusi tak, že všichni čtenáři dají článku karmu a palec nahoru ? A nakonec, i blbý názor má v diskusi místo.

5 0
možnosti

Největší problém je, když je diskutující objektivnější a s problematikou více seznámený než politicky (či jinak) angažovaný novinář, který píše z prostých důvodů - aby vykázal činnost a nebyl vyhozen a aby se vlichotil k tomu, kdo mu každý večer nakrmí misku granulemi.

1 0
možnosti

No a vrcholem demence je o diskuzích psát na blog.

4 0
možnosti

Ty diskuze jen doplňují obrázek, někdy s hlavními názory souhlasím, někdy ne, někdy schytám spoustu plusů, jindy jsem jako na pranýři. Je to jak o čem. Ale troufám si říct, že diskuze na iDnes patří k těm slušnějším, i když se tady pár exotů objeví.

Přiznám se, že ale nedokážu říct, co mě k diskutování poutá, možná je to snaha o pozornost, výměna pár názorů, abych v rozhovoru o něčem nebyl za pitomce, případně zájem o názor druhých. V každém případě je těch pět rad na konci dobrých. Nediskutuju o tom, o čem nic nevím. Poslední dobou ty diskuze omezuju.

A nejsou blogy vlastně taky jistou diskuzí a projevením názoru? Vyjde článek a bloger napíše nějakou reakci. Anebo jsou to blogy o ničem typu "co jsem dnes dělal" nebo "kdo naštval moji mámu".

0 0
možnosti

V internetových diskuzích se hádají lidé kteří se neznají, o věcech kterým nerozumí:-)

1 0
možnosti

Možná, ale je to možnost jak si ulevit, když si člověk uvědomí, že ti co o těch věcech rozhodují jim taky nerozumí a nejsou na nich ani trochu zainteresovaní.

0 0
možnosti

P52e40t89r 84K13ř80í72ž

25. 6. 2015 9:10

Autorka užila termín "plané výkřiky do internetové tmy". Nesouhlasím. Internet umožňuje, aby se vyjádřil kdokoli. Vrací se tedy starověká agora a končí doba, kdy za národ rozhodovali "ti jediní moudří". Příklad - jak moc by uspěla petice proti kvótám na imigranty bez internetu? A teď má téměř 150.000 podpisů. I já jsem podepsal. Její text není závadný.

Téma ještě doplním. V severských zemích "vládu moudrých" dovedli ad absurdum. Ve Švédsku je kritika imigrace trestným činem - a to i na internetu. Švédsko, které již nyní tvoří imigranti z 16 %, je nadále dováží doslova sebevražedným tempem. S ohledem na porodnost bude Švédsko výhledově muslimské. Vládní strany uzavřely opoziční smlouvu do roku 2022, bez možnosti provedení voleb do té doby. Najděte si to.

V dosud nezhlouplém zbytku Evropy nyní proběhly malé volby v Itálii, Rakousku, Německu, velké v Dánsku. Všude slušně uspěly strany protiimigrantské.

Jako ženě Vám patrně nevadí, že sami muslimové se ohánějí súrami koránu, které jim nakazují zabíjet ne-muslimy a určují, že ženy jsou méněcenné bytosti, které má manžel bít. Mně to vadí. Islám propaguje mnohé myšlenky, které jsou v rozporu se základy ČR i Evropy. Proto imigranty nesmíme přijímat a islám musí být zakázán.

Že národ někdy míní nespravedlivě? Je to jeho volba. Často však v příspěvcích zjevně nepříliš školou poznamenaných naleznu trefené jádro pravdy. Faktem totiž je, že ze škol se dá také - hodně - zblbnout. Vybírat si primitivy, kteří navrhují imigranty "nakrmit olovem" jako příklad diskutujících, to je opravdu laciné. Chtěl bych Vám připomenout jeden opomíjený "detail". Ti, kteří rozhodují (či by chtěli) bývají placeni státem. Pocit náležitosti k elitě, že. My vzdělaní, co chodíme v obleku, kostýmku, vytváříme prezentace, komunikujeme (bla, bla ...) Jenže ti, kteří něco skutečně vytvářejí, jsou odměňováni za vytvořené a prodané výrobky. Oni ovšem nerozhodují. Tedy až dosud. Internet jim náhle dává možnost promluvit. Zvykejte si. Doba vlády "elit" končí.

0 0
možnosti

> Proto imigranty nesmíme přijímat a islám musí být zakázán.

Jojo. Tyhlety islámy každého jenom otravují. Já bych je zakázala.

0 0
možnosti

novinar muze byt informovan sebevic, ale nakonec stejne napise to, co se hodi. Takze "pravda" se opravdu slozi az z vice zdroju

0 0
možnosti

Přičemž každý zdroj uvádí to, co se mu hodí.

Není to jednoduché.:-/

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS