Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Možnou genezi komunistky se popsala perfektně. Záhadou dokonce zůstává, proč by tomu mělo být jinak. Proč by se z ní měla stát modrá bolševička?

3 4
možnosti
PK

Protože by ji někdo vysvětlil, že komouši ji z toho srabu nedostanou?

2 1
možnosti
AK

Motivací k tomu koho volit (nebo zda nevolit vůbec) je zřejmě tolik, kolik je voličů.

Tu nejjednodušší mi před nedávnem předvedla babička, když jsem se jí ptal koho bude volit:

"ODS"

"Jak to, když tě na straně příjmů orvali o peníze změnou valorizačních postupů a na výdajové straně tě orvali zvýšením sazeb DPH?" ptal jsem se.

"Vždycky jsem volila ODS (míněno zřejmě po roce 89), tak budu zase volit ODS" vysvětlila mi svoji volbu babička.

Pro mne nepochopitelný nesmysl, pro ni dokonale podložené rozhodnutí.

0 1
možnosti

bohuzel je to tak :-/

0 0
možnosti
Foto

Mně váš článek nepřipadá naivní ani hloupý, zdejší pánové to ovšem zřejmě budou odůvodňovat tím, že je mi čerstvých 18. ;-)

7 0
možnosti
Foto

Mne je 65 a clanek mi nepripada vubec hloupy. nevim co po autorce ti vlci dole chteji. Prece jen popsala co muze vest malde lidi se dat ke tresnickam. Sama se distancoval od techto lidi svoji posledni vetou. Ja davam karmu. Myslim ze jsme to pochopil spravne.R^

11 0
možnosti
PZ

To tu zase stelou rozumy do různých odstínu rudé zbarvení (nebo jen z vypočítavosti po různých vymoženostech, jako bylo velmi snadné práskání na neoblíbené sousedy, tesknících) rozšafných chytrolínů, kteří se tu budou pošklebovat nad úrovní článku, přestože sami by nevypotili byť jen jeho stín a nezformulovali myšlenku ani kdyby na tom závisel jejich život. Myslíte si, že vám tu vaši pózu narudlí žvanilové někdo uvěří? Kdyby totéž napsala o vašich bratříčcích nacistech, neřeknete ani slovo.

Ono vás totiž dráždí především to, že v tom je jedna hlubší pravda - že totiž v drtivé většině je za propadnutím bolševické ideologii omezenost, hloupost, schematické vidění světa a nevzdělanost, sobecká zahleděnost do sebe (celý svět se musí zařídit tak, aby mně bylo dobře, i kdyby to stálo hory lebek) a samozřejmě hospodská zakyslá žvanivá nenávist. Ve vaší amorální cynické nenávistné pseudoargumentaci je ostatně vždy tolik vnitřních rozporů, že lepší příklad kognitivní disonance by ani špičkoví psychologové nevymysleli.

4 5
možnosti
LN

Ono všechno není zase tak černobílé, jak semnohým může zdát. A jak se říká: "Pro hlupáka, každý hloupý".

4 0
možnosti
TK

Podobně hloupé (pochopitelně opačně orientované) slohovky psávali vypočítaví prorežimní vlezdop... před rokem 89. Úroveň bídná, ale vzhledem ke správné ideové orientaci nemohli dostat hůř jak za dvě.. 

U vás podobně, úroveň bídná, ale politická angažovanost prorežimní mainstreamová, takže karma vás nemine. Jen jste se zbytečně připravila o nějaké hlasy tím nejednoznačným nadpisem. Příště použijte jednoznačnější nadpis, třeba "Proč nevolím komunisty", nebo "Komunisty volí jen frustráti". Tady se totiž dává karma pode nadpisu, blog zpravidla nikdo nečte. (A upřímně řečeno číst ten váš byla ztráta času. Marně jsem v něm hledal nějakou myšlenku. Ale je to částečně moje vina, napřed jsem přečetl blog, a až potom to, že je vám jen 21. )

5 6
možnosti
JK

J15a69n 83K70o40t48t97a18s

26. 11. 2013 23:16

Holka zlatá - ihned se probuď! Vstávat !!!! Už se nezvoní klíči ! Podvod celý v sametu pokračuje dál a byl připraven "pravičáky" s rudou legitimací stále uschovanou a hodně hluboko ! Takže stačí opravdu jen otevřít oči.Rv

4 5
možnosti
PK

P64a38v31e21l 31K90u66r13a71l

26. 11. 2013 23:21

A víte proč k tomu došlo? Jednoduše proto že udržovaná socialistického systému vysálo svůj zdroj surovin a energií- SSSR na kost a v daném systému už nešlo bez tohoto sponzora pokračovat...

To ani nebyl podvod. Byla to prostě neschopnost lidí pochopit že systém se rozpadl sám od sebe. A komunisti to v podstatě v první vteřině kdy se zformovalo cokoli co to mohlo převzít po nich.

Protože přeci jen chtěli nějaký systém místo jeho absence...

Je to jako když se pokusíte zachránit dům zamořený termity tím že ho podepřete novým dřevem a postavíte přístavek... to je k ničemu jen dáváte termitům další jídlo... co je třeba udělat je dům zbořit, dřevo spálit a začít od nuly.

0 2
možnosti
Foto

Dost schematický článek nízké úrovně. Chce to přidat - učit se, učit se, učit se R^!

7 14
možnosti
PV

Článek má nízkou úroveň? Trošku slečně fandíte. Děsí mě, že tohle leze ze středních škol. To už není ani naivita. Zrovna dnes jsem tu kdesi psal o mladých komsomolcích - šup, a další je na světě. On už klasik pravil, že vstanou noví bojovníci.

3 11
možnosti
MD

Vsechno je jinak. Chce to jen nezemrit predcasne, aby se k tomu clovek dopracoval.

3 0
možnosti
PV

Svět je teď nějak převrácený. Dřív byli mladí hipíci levičáci, dnes přesný opak...

0 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1925x
Blog založený na subjektivních názorech o zdánlivě reálných věcech. 

Pokud se chcete na něco zeptat, napište: aneta-machova@email.cz. Upozornění - od jisté doby nediskutuji ve veřejné diskusi, pouze soukromě, díky za pochopení. 

Seznam rubrik