Motýle Ti starší prostě nesbírají, podléhají PR a nevědí to

12. 06. 2019 8:00:02
Jak je možné, že se v celé zemi protestuje proti Andrejovi a zatím poslední volební průzkumy říkají, že jeho náskok zůstává a v některých případech se i zvětšuje?

PR tým na jeho sociálních sítí potí krev a tvůrci hoaxů nezahálejí. Ještě, že mám prarodiče, kteří mě těmito poselstvími zásobují a já mám každý den radost, že jsem zase o něco chytřejší.

Pošlete známým ať ví, až je budou tahat do ulic!! Tady nejde o Babiše !

Krásně napsaný perex, co říkáte? Realita je taková, že pokud se takový e-mail dostane do schránky někomu, kdo má základní znalosti internetu a není schopný filtrovat informace, ještě před přečtením ho, jen díky nadpisu, pošle. Není se možná čemu divit, došlo mi něco s přímým apelem a ještě k tomu je to aktuální téma. Jedeme dál?

Z vývoje posledních 48 hodin je zřejmé, že lidé z ODS, KDU-ČSL, TOP 09, STAN, Pirátů – a to ve spolupráci s cizími mocnostmi, představovanými zejména pracovníky americké ambasády – skutečně hodlají vyvolat státní převrat, čímž jsou myšleny zejména jejich výzvy k projevům občanské neposlušnosti v ulicích našich měst

Takže si to shrneme. Jedná se ve skutečnosti o státní převrat, který řídí kdo jiný než USA. Musím Vás zklamat, o Sorose tentokrát nejde. Situace se hned v druhém odstavci zkomplikuje. Jedná se totiž o systematické převzetí moci skrze média, která Babiš a prezident Zeman opakovaně a prý oprávněně kritizují.

Vyvolají–li v ulicích násilnosti, bude to znamenat jejich nevyhnutelný politický konec. Konec, ke kterému by došlo tak jako tak, ale později.Tato nebezpečná situace je jednoznačně maturitou pro SPD. Pokud vládu nepodrží, může v příštích volbách rovnou zapomenout na lepší výsledek. Nyní nejde o Babiše jako takového, ale o ZÍSKÁNÍ ČASU PRO ČESKOU REPUBLIKU.

Tady je zajímavá část o SPD, které autor evidentně fandí. Úsměvný, bohužel i trochu děsivý, je fakt, že SPD by měla být stranou, na jejímž postavení budou stát příští volby. Toto, přiznejme si, není úplně nereálná věc, zvážíme-li jakou turbulencí strana neustále prochází, přičemž popularitu Pitomiovi to neubírá. Důraz je kladen na "čas pro Českou republiku". Ten na základě textu evidentně ztrácíme.

Jde o odmítnutí Marakéše, schválení dostavby Rosatomem, postavení ČT a ČRo do latě a odsunutí některých opatření tlačených z Bruselu vedoucích k blízkému přijetí Eura.

Tady už to samozřejmě začíná být komplikovanější. Takže pokud chcete porozumět, měli byste si něco načíst. Takzvaná Marakéšská deklarace pouze přijímá konkrétní soubor usnesení ohledně migrace mezi africkými zeměmi a Evropou. Jedná se například o kontrolu hranic, boj proti nelegální migraci a podobně. V žádném případě jsme se tam nezavázali k přijetí několika tisíc lidí, což je taky jedna ze zpráv, která internetem koluje. Líbí se mi zase nepřímý apel na podporu dokonalé Ruské federace. Rosatom byl jednou z firem, které soutěžily o dostavbu bloku jaderné elektrárny Temelín. Potom je tu omílána část z úvodu, tedy je důležité zabránit v šíření zpráv veřejnosprávním médiím. To je samozřejmě v přímém rozporu s demokratickými principy. No a pak je tu samozřejmě Brusel, který nám tady nutí "něco" a Euro. K přijetí této měny jsme se ale zavázali my sami.

V ulicích uvidíme 1% populace, ale média z toho vytvoří ( a pak kdo vytváří fakenews) národní většinu. Poděkovat můžeme naší ,,vyvážené ČT a rozhlasu", kteří z našich veřejnoprávních poplatků tuto propagandu podporují !

Potěšující je, že autor/autoři umí relativně dobře počítat. Je ale měřítko lidí na Václavském náměstí skutečným měřítkem nespokojených? To asi ne, já v Praze nebyla, protože tam nežiju, ale třeba na Letnou se chystám, takže lze předpokládat, že procenta vzrostou. Navíc ne všichni, kteří nesouhlasí do ulic vyrazí, ale k volbám přijdou a to považuju za skutečně důležité. No a potom tady máme klasickou frázi, že veřejnosprávní televize a rozhlas jsou zkorumpované a šíří "fake news". Docela úsměvné ne?

POZOR ! Ne všichni lidé tomu věří, to se hluboce mýlíte. Tak dementní národ ještě nejsme ! Kéž je to pravda! Myslím,že nastala doba ukázat kavárně, kdo a co představuje Český národ !

No a kdybyste měli přece jen pochybnosti o tom, co čtete, nemějte. Nejste přece dement, co chodí do kavárny. Vy ho pijete doma, v klidu a pohodě. Vy přece jste ten pravý a jedinečný zástupce českého národa.

Co z toho plyne?

Považuju tyto články za naprostou zoufalost a je mi zle, když vidím, jaký dosah mají. Je mi líto, že se zejména seniorům nedostává internetové gramotnosti, kterou potřebují. Nyní jsou bohužel nejzranitelnější cílovou skupinou. Nejen na e-mailu, ale i na sociálních sítích a například PR pana premiéra toho rádo využívá. Co tedy dělat jinak? Představte si hoax podobně napsaný, fantaskní, úderný ale laděný přesně opačně. Opěvující veřejnosprávní média, opoziční strany a Evropskou unii. Co myslíte, že by způsobil a jak by na to reagovalo například SPD, které na hoaxech založila svůj program? Budu moc ráda za Vás názor a prosím -hlavně to nešiřte dál!

Autor: Aneta Machová | středa 12.6.2019 8:00 | karma článku: 37.37 | přečteno: 5050x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Prokazatelně lživý titulek o spotřebitelské náladě:

Titulek Seznam Zprávy: "Blbá nálada ustupuje, Češi se cítí ekonomicky nejlépe za tři a půl roku" znamená, že autor neumí napočítat do tří (let). Důkazem jeho lživosti jsou přitom informace přímo z článku.

29.3.2024 v 9:14 | Karma článku: 26.33 | Přečteno: 383 | Diskuse

Michal Sabó

Nechte nám Mrazíka! Proč Češi stále milují Rusko a staré časy?

Česká veřejnost je rozdělena na dvě poloviny. Jedna podporuje Ukrajinu, druhá si stojí za Ruskem. Co vede lidi k hájení tyranie?

29.3.2024 v 6:45 | Karma článku: 24.42 | Přečteno: 1046 | Diskuse

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 15.70 | Přečteno: 429 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 15.01 | Přečteno: 255 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 29.96 | Přečteno: 676 | Diskuse
Počet článků 56 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1905

Blog založený na subjektivních názorech o zdánlivě reálných věcech. 

Pokud se chcete na něco zeptat, napište: aneta-machova@email.cz. Upozornění - od jisté doby nediskutuji ve veřejné diskusi, pouze soukromě, díky za pochopení. 

Seznam rubrik

více

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...