Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No pokud jim na KS volá několik stovek vyplašenců denně, tak se nedivte, že jsou přehlceni. Na to nemají kapacity - prostě si platíme jen to, na co máme. A s každým dalším "zodpovědným" vystrašencem je to horší.

0 0
možnosti

Začala epocha tzv. sanitárního kapitalismu. Má to dvě složky: strašení a nabízení "řešení". A tyto dvě složky se budou stále střídat: strašení, "řešení", strašení, "řešení". Ale ti hlavní, od kterých to směřuje, jsou vysoko. Proti nim je Babiš aj. trpaslík.

0 0
možnosti
Foto

Jasně a stručně - kdo nic neshání a vůbec nic nepotřebuje koupit /třeba nábytek/, tak toho je v Česku všude totální nadbytek a výběr naprosto, místy absolutně přímo nevšední. Běda však tomu, kdo potřebuje třeba komodu určitého rozměru a desénu, se zlou se ihned potáže. A nějak je to podobně i v případech, kdy občan s podezřením na Covid potřebuje realizovat státní laboratorní test. Podle pana ministra zdraví Vojtěcha funguje všude všechno na jedničku, ovšem skutečnost je hodně odlišná.;-O[>-];-(

0 0
možnosti

Proti vlastnej blbosti neexistujú účinné opatrenia.

5 0
možnosti

A65l40e27š 44W51o78l52k10e72r

10. 9. 2020 14:27

R^ Dobře popsaná osobní zkušenost. Jen souhlasím s tím, že by na začátku mělo být aspoň orientační datum. Aby bylo jasné, že jde o současný stav "chytré karantény" nikoli o jarní počátky.

0 0
možnosti

prostě a jednoduše. V březnu a dubnu se některé zmatky daly omluvit neznalostí, novou extrémní situací. Tedy až na to neustálé Burešovo lhaní, to je neomluvitelné po celou dobu.

Ale pak měla vláda, zdravotnictví, hygiena... cca 5 měsíců na přípravu na podzim, kdy oni sami říkali že čekají druhou vlnu. A sorry jako, ty zmatky jsou snad ještě větší než na jaře. Jediné co vláda dělá je, že posílá úplatky svým voličům a nadává na oponenty, na opozici

10 0
možnosti

Po tydnu jiz nema asi cenu nic resit, vetsina pripadu se projevi do 3-5 dnu. Pak je jeste nejake male procento ktere se projevi az do 14 dnu (mozna i dele), ale pravdepodobnost je minimalni.

3 0
možnosti

J73a80n68a 15M51e19r13o75p48e

11. 9. 2020 20:24

Tak ono je jasné, že tohle musí být zážitky ze srpna a ne když teď byla karanténa zkrácena na 10 dní (= místo na testy už by šla rovnou do práce).

0 0
možnosti

Paní, vykašlete se na to. Jak to (ne)funguje je snad jasné každému inteligentnímu člověku a nikdo soudný nemůže vládě ani "vládním" epidemiologům věřit ani slovo. Každý den z nich vypadne úplně jiná informace než den předchozí.

Viz. třeba Prymula zveřejnil fakt, že v obchodech se za celou dobu nakazil jediný člověk, co bylo zjištěno (a to ještě za nestandardních okolností). Nošení roušek ve všech prostorách školy odsoudili jako nesmysl snad všichni, od vlády přes epidemiologu po hygienu. A vidíte, uběhlo pár dní, a už zase nasazují ta nesmyslná a ničím nepodložená opatření, jan aby se "jako něco dělalo".

Z karantény mám podobnou zkušenost, to nefunguje vůbec.

Berte to jako běžnou respirační virózu (ostatně všichni doktoři z infekčního i epidemiologové (vyjma těch vládních, kteří mluví to, co si přeje vláda) jsou vesměs zajedno, že by se to mělo přestat řešit tak, jak se to nyní řeší a medializuje).

Nepoužívejte roušky tam, kde to postrádá smysl (ostatně 99 % lidí to (zcela oprávněně) ignoruje, jak jsem dnes zjistil). A hlavně neřešte trasování, které má jen zanedbatelný význam, jste-li bez příznaků. Stejně hygiena nestíhá a k ničemu to nevede. Zkuste se vrátit do normálu a žít v běžném světě plném virů. ;-)

8 1
možnosti
Foto

J14o39s38e54f 73B10á21r95t36a

10. 9. 2020 10:49

No a koho jste volila dříve? Takže nic nového.

2 2
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti

Přesně tohle je ten výkřik do tmy co "úspěšně" předvádí současný demoblok.

3 4
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1925x
Blog založený na subjektivních názorech o zdánlivě reálných věcech. 

Pokud se chcete na něco zeptat, napište: aneta-machova@email.cz. Upozornění - od jisté doby nediskutuji ve veřejné diskusi, pouze soukromě, díky za pochopení. 

Seznam rubrik