Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zajímavé, že Petr Fiala z ODS v této pohnuté situaci nemá jiný program než Antibabiš, kdy proti Babišovi bojuje snad více, než proti koronaviru.

Jsem zvědavý, jak tím zvedne ODS volební preference.

Další opoziční strany KDU-ČSL, TOP09, STAN (křesťanské strany) zase podporují bohoslužby, které bude nově přenášet naše ČT.

Rozum mi nebere, že se budou modlit k Bohu, který na lidstvo seslal koronavirus.

2 1
možnosti
KK

Jak by to opoziční řešení mělo vypadat?

1 0
možnosti
Foto

Zajistit chybějící roušky a zdravotní materiál z Taiwanu, když už opozice rozvrátila vztahy s Čínou.

1 1
možnosti
PN

P11e25t67r 24N24e95d68v48ě82d

19. 3. 2020 17:37

Pěkně sepsanéR^ divím se, že to opozičníci stále ještě nepochopili.

4 1
možnosti
ZD

Opozičnícj jsou banda lačnící po moci. Řízení státu mají kousek pod opaskem. Kdyby jim šlo o řízení a spoluúčast zachovají se po volbách jinak.

4 2
možnosti
Foto

Několik dní hodinu co hodinu televize přenášela hystericky výlevy sportovců i politiků kvůli zrušenému biatlonu, potom následovali plačící majitelé cestovek, jak jim vláda ničí podnikání a nesmyslně straší lidi, kteří by mohli odjet do zaručeně zdravých destinací, poté se snesla na předsedu vlády opět hysterii, že chce fízlovat mezi žáky, jestli nebyli náhodou v Itálii, pan Žantovský (ten menší) důrazně varoval, že zavírání hranic odporuje svobodě, a v téhle štvanici podporované neustále Českou televizí, měla vláda řešit zákazy. Dnes je každý chytrý "jak rádio". Hlavně senátoři, drtivě volení méně než desítkou tisíc voličů.

8 1
možnosti
ZD

Přesně to tak bylo. Do toho všehoschopní umělci (Klus a podobní) jako mluvčí inteligence a Hřebejk s tou postavou z Jezerky to dorazili.

Jsou to všichni křiklouni, schopní křičet, lkát a lamentovat za jakéhokoliv počasí, za jakékoliv situace. První od nich slyšíte o demokracii, ale ruce natahují po penězích.

5 0
možnosti
ZD

Na splnění předposlední věty všichni rozumní čekají. Věřím, že ti samí ocení kdo těsně před nástupem k vrcholu krize dělá něco potřebného i s chybami a kdo jen politicky plácá - jak píšete prknem do vody. Je to o lidech. Já, jako dávný pravidelný volič ODS pozorně sledoval jejich sjezd. Je to o lidech a když jsem viděl staronové vedení musím bohužel konstatovat, že Vaše i moje přání zůstane dlouho bez odezvy.

8 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1925x
Blog založený na subjektivních názorech o zdánlivě reálných věcech. 

Pokud se chcete na něco zeptat, napište: aneta-machova@email.cz. Upozornění - od jisté doby nediskutuji ve veřejné diskusi, pouze soukromě, díky za pochopení. 

Seznam rubrik