Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Až bude ANO jen krást a lhát, lidi snad zvolí nějakou náhradu, která to ještě nemůže dělat - Piráti či SPD....apod.

0 0
možnosti
JZ

Jestli přemýšlíte, jak dlouho bude muset ANO dělat prasárny, než se od něho začnou odklánět skalní, tak to nevím. Jednu indicii bych ale měl - u ODS a ČSSD to trvalo cca 20 let.

1 0
možnosti
MB

Na členy ČSSD je vyvíjen obrovský tlak, k podpoře referenda a vlády. Přímo k tomu vybízí Zeman, (projev typické nadstranickosti) - nepřímo Babiš a sranda je s výzkumy % preferencí. ČSSD - 6.7% u Sanep --- 13% u CVVM - Kdo ty výzkumy vlastně platí ? Prostě to uděláme ... :-)

3 0
možnosti
JK

Zdanění restitucí je správné. Církev tady po staléta kradla majetky lidem, vraždila.

0 4
možnosti
MB

Zdanění KSČ i m , by bylo správné. Strana, tady po desetiletí kradla majetky lidem, vraždila ...:-)

4 0
možnosti
MS

Je potěšující, že i mladé slečny si dokáží vytvořit správný názor na to, co se dnes děje na politické scéně. Máte můj obdiv. :-)R^

4 0
možnosti
PS

Drobná rada paní či slečně autorce......pokud nechcete, aby i Vaše články se staly bulvárem, jmenujte politiky jejich správným příjmením. Slušností je též uvádět alespoň příjmení pana prezidenta Zemana. Byť ho nemusíte. V něčem s ním též nesouhlasím, ale to by nemělo býti důvodem k blasfemii jeho a jím zastávaného úřadu. Víte, že i pan Zeman má právo na vývojový názor? Kdysi mi takto odpověděli poradci ministra MPSV. K "letnímu času" se po letech vyjádřil takto:

https://www.frekvence1.cz/audio-video?porad=pressklub&clanek=zmena-casu-je-to-jen-buzerace-lidi-rekl-v-prezidentskem-pressklubu-milos-zeman

Byť jej coby předseda vlády obhajoval....R^

0 0
možnosti
MS

V článku jsem nenašel žádné neuctivé oslovení prezidenta ČR. Buď je o něm řeč jako o "panu prezidentovi", nebo o "Zemanovi". Nic z toho není nijak dehonestující. Pokud jde o přiléhavou přezdívku předsedy SPD, ani zde se autorka nedopouští ničeho špatného, protože tuto přezdívku připouští i Nejvyšší soud.

https://www.novinky.cz/domaci/471620-pitomio-je-v-poradku-okamura-neuspel-ve-sporu-s-tydenikem.html :-)

Takže zdá se, že jste až přehnaně úzkostlivý, pokud jde o tyto dva pány. Proč asi ? :-P

5 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1925x
Blog založený na subjektivních názorech o zdánlivě reálných věcech. 

Pokud se chcete na něco zeptat, napište: aneta-machova@email.cz. Upozornění - od jisté doby nediskutuji ve veřejné diskusi, pouze soukromě, díky za pochopení. 

Seznam rubrik