Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P30e49t77r 91K49a73p18l46a47n

30. 9. 2014 10:59

Myslím si, že  volební  hlasy pro KSČM zajišťují především politici ostatních stran. Tím, že po tom, jaké zlodějiny už léta předvádějí, se z nedostatku konkrétních volebních  témat uchylují k lacinému strašení komunismem. Otrávení voliči pak natruc dávají KSČM ve volbách své hlasy v domění, že tím přinutí ostatní partaje ke změně chování.

0 0
možnosti

Jestli to nebude spíše tím, že Češi nejsou stádní ani úplně dementní. S věkem to až tak nesouvisí. Nic se nemá přehánět, protože nakonec se to obrátí vůči hlasateli dobra.  Pamatujete na mega volební kampaň ČSSD? Nakonec se stali směšnými a Paroubek zmizel v propadlišti dějin. A tak to je i se zpravodajstvím, třeba z té Ukrajiny.

3 0
možnosti

Postsovětská a postsocialistická "demence" se liší. Používám Váš výraz, ale určitou touhu po spravedlivější společnosti, nejen rozdělování, docela chápu. Zděšení z větších sympatií k Rusku je dáno i pitomým tendenčním způsobem komentování, hodnocení. A řada lidí volí aby byl parlament "vyváženější", i když názory Filipovců nesdílí. Aby tam nebyla jen asi Vaše TOP nebo  Babiš.

2 1
možnosti
Foto

Dobrej návod. Ze školení asertivity pro šmejdy, pardon, pro t.zv. obch.zástupce;-)

Jinak, i bolševník sám od sebe nevyhyne. Jedině změna ,,klimatu" jej může vymýtit. A k té se schyluje. Nebude hezká:-/

0 0
možnosti

Co takhle si opravit chyby - třesně, prespektivních atd.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS