Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ještě pořád se s tím dá něco dělat, mladá půvabná kolegyně. Ale bez chyb máte bohužel pouze citace soudruhů. Pokud ale chcete s mírným pohrdáním hodnotit něčí děsnou grafiku a ty chytřeiší či zaostalejší... tak snad ne způsobem, že "historikové neviděly..."

2 0
možnosti
Foto

je to sice hezké, když se kuře snaží poučovat slepici, v praxi to ale příliš nefunguje.

0 4
možnosti
Foto

Dobrý den, téma mě zaujalo i když Váš text je formálně i obsahově no řekněme žádný zázrak když se vyjádřím diplomaticky.  Vybírám jeden z Vašich komentářů: "...Co se týče aktivit USA, byly tady vždycky. Američané mají potřebu se neustále do všeho vměšovat. Vzpomeňme ropu v Lýbii..."

Ano, s tím nelze než souhlasit, i když i v té Lýbii to bylo složitější a exponovali se tam i jiní, nejen Američané.

Ovšem hned nato napíšete:  "...Pokud se nás to přímo netýká, nemůžeme podle mě hovořit o americké agresi..."

Takže podle Vás můžeme hovořit o agresi jen když se týká nás? Možná jste se chtěla vyjádřit nějak jinak?

2 0
možnosti

M59i47l88a93n 86R55a54d17e23k

17. 3. 2014 18:23

take mi zarazi jak se nekteri krecovite snazi ostatni presvedcit ze ukrajinsti fasiste jsou hrozbou pro Rusko, a pripravuji svetovou valku, a kdyz se mrknu na ty souhlasne kliky, at uz pod clankem nebo v diskuzich, tak vidim ceskou budoucnost cerne. Zase si Cesi napochoduji pod diktatora aby se pak neprijemne probudili a zase budou mluvit o tajemnych spiknutich ktere je pod toho diktatora nahnalo.

0 0
možnosti

Lze s Vámi naprosto souhlasit, že ukrajinští nacisté (viz hajlování Jaceňuka) jsou nebezpeční předevšim Ukrajině.

5 0
možnosti

D16a72d25a21k 96P92e39t86r

17. 3. 2014 18:09

Anetko, uvažuj,  letití soudruzi a soudružky na sociální sítí?

1 2
možnosti

snad by mi to ani nevadilo ze nejste vzorem slusnosti (i kdyz o divkach jsem vzdy mel trochu jine predstavy ktere si nevim proc, davam dohromady s vychovou deti, a je to mozna divne ale znam i slusny chlapy :o)) -- ale slusi vam to - to je vse!;-D

0 1
možnosti

jj minus 1  .. ja vim slusnaci uz nefrci .. alespon to tak vnimam kdyz slysim rozhovory kolem sebe a je uplne jedno jestli divci ci chlapecke ... dobytka tam vzdycky je az az a o pohlavni organy taky neni nouze - tak bych se snad mel stydet ze nejsem IN, nechodim do MC, nepouzivam fakac, pro deni kolem sebe a ve svete pouzivam hlavu a zkusenosti od tech nejstarsich az po vlastni a neverim vsemu co pisou nebo ukazujou v televizi... asi blby co? ... sakra mne ale to stydeni se moc nejde zvlast pro tohle ne! No tak dobre bylo jine tema - ja jen na tohle tema mam mozna trochu odlisny nazor. Asi vychazi ze zkusenosti, z doby kterou jsem na rozdil od pisatelky prozival a ac je to mozna az neskutecne  - ne vse co se o te dobe pise je pravda .. mozna i proto vznikaji zkreslene nazory... Ale beru to jako logickou reakci .. kdysi to rekl jeden nas politik velice dobrym primerem ... co udela prut, ktery neustale drzite ohnuty na levou stranu a pak jej pustite ....

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS