Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

Máte pravdu, některé děti jsou opravdu tlusté. A většina má špatné stravovací návyky. Nemohou za to, chyba je na straně rodičů. Stačí se podívat na obsah nákupních vozíků.Dnešní maminky už snad ani neumí péct. Je pohodlnější koupit roládku s "čokoládovým" krémem, které má životnost 3 roky. Dobře, zelenina moc chuti teď nemá, ale z mrkve,celeru a zelí se dá udělat víc variant salátu. Kilo mrkve je za cca 15 Kč, to není luxus. Ano, chce to čas a pomoc celé rodiny. Moje děti často obědy vynechaly taky.  Když ředitelka vydá příkaz, že na obědy se smí jen v době 11.40 až 12.30 a do jídelny vtrhne naráz 280 studentů,je lepší si vzít větší svačinu než zmeškat začátek odpolední výuky v 13.10.

1 1
možnosti
AM

Děkuji Vám za názor. :-) Souhlasím s Vámi. Přestávky na oběd by měly být delší. Nejsem si ale jistá, co by děti řekly na to, že budou muset ve škole trávit odpoledne více času.

0 0
možnosti
Foto

Jsem "dnešní maminka" a peču. Vařím taky. Smažím málokdy. Roládky nekupuju. Většina matek kolem mne to má hodně podobně a myslím, že jejich jídelníček je daleko pestřejší a zdravější, než v mnohých rodinách za mého dětství. Nějak mi vadí to zobecňování ohledně "dnešních maminek" co nevaří a "dnešních dětí" co se nehýbou a cpou se od rána do večera hranolkama.

7 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1925x
Blog založený na subjektivních názorech o zdánlivě reálných věcech. 

Pokud se chcete na něco zeptat, napište: aneta-machova@email.cz. Upozornění - od jisté doby nediskutuji ve veřejné diskusi, pouze soukromě, díky za pochopení. 

Seznam rubrik