Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mno, mně se velice líbí takový ten mnohoznačný povzdech: "Víte madam, já jsem již postarší člověk, já už na TO moc nejsem. Radši si o tom něco přečtu...."...... Kdysi jsem ho kdesi také "načetl" a přijde mi to velice vtipné.

Ale realita je jiná: já TO radši provozuju. Je to asi vážně lepší než si o tom číst. 

Navíc se domnívám, že jest tomu zde stejně jako klasické "červené knihovny". Tu kupovaly a kupují hlavně ženy, jimž se popisovaného (romantiky, citu a lásky) nedostává. Takže mi z toho vychází, že je patrně naše civilizace, byť na ni štěká tvrdé porno z poza každého rohu, sexuálně neukojená.

0 0
možnosti

ja to necetl, a asi cist nebudu, ale ze by se svet najednou zblaznil do sexu? Sodoma a Gomorra ;-D, kam to spejeme!

0 0
možnosti
Foto

Sex zajimal lidi vzdy, jen psani o nem nebylo tolik. Treba Stary Rim. A ta osoba je treti nejvic vydelavajici vubec nebo jen mezi spisovateli?

0 0
možnosti
Foto

knihu jsem koupil manželce v domění, že bude aspoň trochu ke čtení....prý není. Proč ten úspěch taky nevím

1 0
možnosti
Foto

M43a35r90t20i69n 86Š33i63k

28. 9. 2013 23:06

Do elektronické čtečky jsem si natáhl pokračování Padesát odstínů temnoty. Kniha má asi 600 "elektronických" stránek. Na prvních 100 stranách se souložilo zatím 2x. Proč tomu proboha říkají "erotický" román? Ale formulace "Uvnitř mě spalovala zničující touha" se opakuje na těch 100 stranách pořád dokola, až do úplného omrzení. Až jsem si říkal, jestli to není parodie. Je to škvár, pokleslá literatura a hlavně, je to úplně, ale naprosto úplně o ničem. No ale tak co. Lidi to chtějí, dejme to lidem, že.... Já jsem to "nedal", ani jako čtení do vlaku a letadla během dovolené. A to bývá moje mysl opravdu hodně odvázáná. Tímto se omlouvám všem, které jsem ranil hodnocením jejich oblíbeného díla.

2 0
možnosti

stále čtu a slyším o této knize a utvrzuji se v tom, že ji číst nebudu. ale jestli se v ní vyskytují podobné formulace, nevím proč utrácet, stačí sáhnout do babiččiny knihovny pro červené svazky a nasměju se až až. ...jeho oko nořilo se do jejího oka, políbil ji tak, až se jí podlomila kolena zahalená pavučinkovou punčoškou... vždy byly zdrojem bujarého veselí. možná, že tu knihu všichni čtou špatně, co když je to parodie?

0 0
možnosti
Foto

Někteří blázní a někteří ji nedočetli jako Ty :)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS