Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je k ničemu... dokud nebudou ve škarpách vidět shnilé mrtvoly feťáků tak se děcka nepoučí.

Jenomže když je zavřete do odvykacího centra kde nejsou nikomu na očích, a pak je tam pěkně živíte a "tlumíte jim bolest" náhražkami tak nakonec zjistí že jediné co musí udělat aby se jim tohle pohodlí kdy se o ně někdo stará a věnuje vrátilo je znovu začít fetovat tak se nic nezlepší.

A odstrašující příklady mrtvol jsou pro společnost a děti "moc nechutné" aby je viděli... tak se nedivte...

Pár veřejně viditelných hnijících mrtvol, a bude po problému.

A pokud necháte abstinující feťáky zažít netlumenou bolset odvykání několikrát tak ho to píchání do žil buĎ přejde a nebo se ufetuje k smrti. Tak jako tak to problém vyřeší.

1 0
možnosti

smutne cteni.

priste to dejte o alkoholu a cigaretách, dozvíme se stejne nic, ale pujde o "drogy" podavane lidem primo statem...

0 0
možnosti
Foto

Nevím, jak na Vaší škole, ale u nás si ve škole tak nějak podávali dveře narkomani v léčení, policisté a religionisté v různých prevenčních seminářích - a to v průběhu základní i střední. Školy dělají, co mohou - jehlu si do ruky musíte vrazit sama. 

Žehrání na mladou generaci je velmi starým sportem, pro referenci bych poukázal třeba známý Sokratův citát o neuctivé mládeži (datován někdy do pátého století před naším letopočtem). Nic nového pod sluncem, dnešní sedmdesátníci mi vyprávěli o tom, jak zamlada vykouřili všechno co hořelo (od bramborové natě po psí víno - a koneckonců i cigára Sparty, když byly peníze), popř. jedli kloboučky muchomůrek červených. Jediné, co se změnilo, je šíře výběru. (Respektive výběr samotný. On takový námel, muškátový oříšek, ryze přírodní lysohlávky nebo opium také funkci splní...)

1 0
možnosti

Přesně tak. Autorka píše jako by jí bylo šedesát. Co u nás jede a jak je to vážné?

Alkohol - droga masivně rozšířená, společnost se s nimi už naučila žít a co si budeme povídat, pivo a víno většina populace používá spíše k celkovému prospěchu než aby jí to ničilo.

Cigarety - bohužel patří k alkoholu. Tady mě to páté místo netěší. Nicméně, "feťáci" kvůli tomu auta nevykrádají a nenechávají jehly kde se dá (případně se nemusí platit nákladná výměna jehel)

Tráva - No a? Tráva je jedna z těch málo škodlivých drog. Pokud to do sebe někdo cpe horem dolem, zblbne. Pár lidem to vyvolá skrytou duševní nemoc. Ale celkově, nic co by nás mělo znepokojovat

Perník - tady to je horší. Ale zase nemáme moc kokainu a dalších exotických drog

Gambling - zeptejte se svého poslance proč máme v každé hospodě hrací automat. Tohle jde kontrolovat VELICE lehce. Jinými slovy, problém je perník a gambling. Gambling je vina našich milích, nezkorumpovaných poslanců a perník, ten nikdo neodkontroluje.

0 0
možnosti

No, po přečtení článku mi není zrovna veselo, ale protože jsem spíš pesimista nebo snad realista, tak musím souhlasit s tím, že některá mládež,ale nejen ona, i ti starší si nedovedou představit život bez nějaké té berličky. Bylo tomu tak vždycky, ale dřív (za mých mladých let) se pro "zkvalitnění života" nezabíjelo. Je opravdu takový problém, jak najít,alespoň pro nějaké to % lidí řešení?

0 0
možnosti

No a já byl naopak vzorným, slušným chlapcem, co se ani alkoholu (skoro) nedotkl a dneska mě štve, že jsem si to mládí víc neužil. Já jsem jeden z těch, co si myslí, že "zkusit se má všechno". Zkušenosti se dají nasbírat jen osobním prožitkem, ty nikomu nepředáte. A že drogy zabíjejí? Vždyť celý náš život je v podstatě umírání. Už od narození spějeme ke hrobu. Já nevidím důvod, proč nebrat život jako jednu velkou horskou dráhu. Ovšem, komu imponuje střídmý život a odříkání, nic proti tomu. Každému po jeho chuti.

1 0
možnosti
Foto

MMM...tato zážitková cestovní kancelář "Sen" by mohla navázat na známou iniciativu "Po stopách ztracených peněz". Viva [>-] ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1925x
Blog založený na subjektivních názorech o zdánlivě reálných věcech. 

Pokud se chcete na něco zeptat, napište: aneta-machova@email.cz. Upozornění - od jisté doby nediskutuji ve veřejné diskusi, pouze soukromě, díky za pochopení. 

Seznam rubrik