Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ach jo, clovek by cekal trosku originality a nadseni u mladi, ale kdepak, zni to stejne jako sebemrskacsky clanek nekoho starsiho a stareho.

1. Zavist - blabol, zavidi se vsude na svete, o Cesich se to tvrdi - kdo vi, kdo zacal tento retezec mytu o zavisti. Lide jsou jen lide a zavidi si vsude mozne na svete.

2. Finance - opet, nekteri lide si radi stezuji na nedostatek financi. American, Nemec nebo Cech.

3. Alkohol - pije se vsude mozne, dokonce i v muslimskych zemich nebo v suchych okresech USA. Co Cech, to opilec? Ne-e.

4. Do vseho kecat? A nedelaji to i jini? Ne, urcite ne, protoze treneri na gauci nebo politologove v hospode jsou opet ceska specialita...nebo vlastne ne.

5. Nadavani. Zde trosku ano, ale ne samotne nadavani, ale stezovani si. Stezuji si, tudiz jsem. Na druhe strane si stezujici Cesi udrzeli vlastni jazyk a vlastni narod peknou radku let, mozna je to obranny mechanismus, stalo by za to se nad tim vice zamyslet. Slecna jeste zapomnela kysele ksichty a neochotne burany a sandaly s ponozkami  a rasisty atd. Jenze tam bych ji napsala to same. Malomestaky a nevzdelane burany najdete vsude. Staci jen vyjet za kopecky. Mozna byste se mela rozjet, abyste poznala, ze na druhe strane ten travnik vazne neni zelenejsi. Vtip tomu chybel, jiskra take, karma nepripada v uvahu.

6 0
možnosti

Karma zbyla?

Náleží po právu vámR^

3 0
možnosti

a zapecnost slecno, VASE, to chce trochu vyject za humna ;-D misto kydani na sebe samotnou, tak prestante zavidet! Zavist je pouze ceska, ze? Jinde se proto levicaci neuchytnou. A prestante slecno chlastat nebo cist ceske noviny, kdyby jste videla jak se pije jinde tak budete trvat na tom ze ti danove, nemci, anglani, americane, svedove, norove, musi byt zakukleni cesi.;-D

4 0
možnosti
Foto

některé větné konstrukce vykazují známky ukrutného zápasu...jen doufám, že nebyl nikdo zraněn;-)

7 0
možnosti

Dva nesouhlasy:

1. Výčet jako takový

2. To, že ho autorka považuje za vtipný

;-)

6 0
možnosti

No s tím pitím bych tak neviděl hrozně...... Například ve Velké Británii je zcela běžné, o víkendu se studenti ztřískají do němoty a válí se po ulicích. A co zde nedávno předvedli Dánové........ Zkrátka bumbá se všude.

Jinak ohledně té závisti a neustálém žbrblání souhlas......

5 0
možnosti

Popsala jste dost přesně nemalou část Čechů (bohužel mám pocit, že část neustále se zvětšující). Ale věřte tomu, že když se trochu rozhlédnete, najdete i tu menší, dost odlišnou část české společnosti

0 5
možnosti
Foto

Jak mám chápat větu ..."  Dále bych chtěla upozornit, že seznam je smyšlený, podpořený zkušenostmi prostého občana." ? :)

7 0
možnosti
Foto

Nechci podceňovat Tvou inteligenci, ale mám pocit, že to ani Ty nepochopíš. Ale nic si z toho nedělej, takových nás je víc...:-)

1 6
možnosti
Foto

Rádoby květnatě, místy s až nesmylsnými slovními spojeními propsaný čas, který mohl být využit mnohem lépe. Omluvou je snad jen ta "dvacetiletá dráha, z jejíchž závěrů se zde vychází...";-D

0 8
možnosti

8-o to jste napsal jednoznačně sám o sobě- a pravdivě! R^ Jenže u vás není omluvou nikdy nic.

6 0
možnosti

Obsedance body 4 + 5 = Typický český blogger... ;-)

5 1
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1925x
Blog založený na subjektivních názorech o zdánlivě reálných věcech. 

Pokud se chcete na něco zeptat, napište: aneta-machova@email.cz. Upozornění - od jisté doby nediskutuji ve veřejné diskusi, pouze soukromě, díky za pochopení. 

Seznam rubrik