Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Valentyna slavi dnes uz po celem svete. V Rusku, Indii a Pakistanu se na to mraci vladni a cirkevni kruhy a dokonce za to nekde chteji i trestat.

Viz zpravy - napr. v Pakistanu, kde k zamezeni oslav Valentyna chteji v jedne oblasti vyhlasit svatek muslimske cudnosti.

 

 Vpodstate to v techto zemich slavi lide  nesvazani spolecenskymi konvencemi nebo nabozenskymi zakony. Zajimave, ze i v Cesku tomu odporuji predevsim samozvani falesni mravokarci a "tradicionaliste".;-D:-P Takze tady to je zrejme hlas vyzyvajici Cechy k navratu k tradicni ceske oslavenecke konzervativnosti. Chran Pan Buh, aby si Cesi dobrovolne zvolili neco cizackeho;-D:-P

0 0
možnosti
JR

J56a96r70a 56R96a90n69k

15. 2. 2013 0:49

Konecne nekdo, kdo si precetl neco viceR^ a upravil podle toho clanekV

en.wikipedia.org/wiki/Valentine's_Day

0 0
možnosti
JA

J91o32s15e84f 16A17n51t36o60š

13. 2. 2013 16:15

Letos taky miluju Valentýna, večer hraje Sparta s Chelsea.

1 0
možnosti
BM

Přesně...... Máte ode mne karmu karmovatou...... A těšme se na ten nejkrásnější měsíc v roce. Na dobu, kdy vše kvete, voní a vše je tak krásně barevné..... Na měsíc, který naš krásný jazyk nazval "květen"......

Nejzáze stíní šero hor,

tam bříza k boru, k bříze bor

se kloní. Vlna za vlnou

potokem spěchá. Vře plnou –

v čas lásky – láskou každý tvor.

1 1
možnosti
MM

klido pido si vyhazuj z kopytka na 1.maje.

Ale mel by sis uvedomit, ze ve svete je Valentyn jako den lasky mnohokrat popularnejsi. A to i pres odpor moralni, nabozensky nebo politicky v zemich, kde vlady nebo nabozenska policie dosud mohou kafrat a narizovat lidem co smi slavit nebo ne.

0 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1925x
Blog založený na subjektivních názorech o zdánlivě reálných věcech. 

Pokud se chcete na něco zeptat, napište: aneta-machova@email.cz. Upozornění - od jisté doby nediskutuji ve veřejné diskusi, pouze soukromě, díky za pochopení. 

Seznam rubrik