Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Dobrý den, srdíčko máte modro bílé, to je dobře. Text je zkomponovaný taky slušně, ale ty chybky. Mám stejný problém, ale jsem vždycky rád, i když se stydím, když mě na to někdo upozorní. Tak vám to snad taky nevadí. Ať žije Kometa! Možná si připravuje stejnou výchozí pozici na play off jako loni. Kladno se taky už usazuje tak, aby se oba tyhle týmy zase potkaly v předkole.

1 0
možnosti

pěkný, jen bacha na tu fizičku;-D

1 0
možnosti
Foto

M91a50r50t61i21n 62Š59i50k

5. 2. 2013 10:51

Přidám vám ještě jeden bod, úzce související s vaším bodem 4. Změna trendu v posuzování zákroků u rozhodčích, vyvolaná především J.Jágrem. Ten si postěžoval, rozhodčí změnili styl a od té doby se datuje postupné pohasínání Komety. Ta byla do té doby známá především silovým pojetím hokeje a stylem "Hrrr na ně, do branky už to nějak dotlačíme." Nic proti tomu. Fyzický hokej na hraně je samozřejmě možný a každé mužstvo má svůj styl a způsob hry. Jenomže právě u Komety velmi záleží na posuzování rozhodčích. A ti po Jágrově proslovu opravdu styl změnili a svůj kurz přitvrdili. A Kometa má problém....

0 0
možnosti
JK

Nečetl jsem to celé.. O hokeji musím psát každý den, už ten sport neberu jako koníček, ale jako práci. To se pak zhnusí každému.. Karmu jsem vám ale dal. Za tu hezkou tvářičku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1925x
Blog založený na subjektivních názorech o zdánlivě reálných věcech. 

Pokud se chcete na něco zeptat, napište: aneta-machova@email.cz. Upozornění - od jisté doby nediskutuji ve veřejné diskusi, pouze soukromě, díky za pochopení. 

Seznam rubrik